Laboratry of Enzyme Chemistry 京都大学大学院農学研究科 食品生物科学専攻 酵素化学研究室 |
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2007年度
卒業論文題目
木本圭一:Bacillus Licheniformisα-アミラーゼとMAのデンプン基質に対する作用の比較
水野匡貴:組換えモロニーマウス白血病ウイルス逆転写酵素の調製を酵素化学的性質の解析
安元誠:Membrane-Type Serine Protease 1 (MT-SP1) の酵素化学的性質の解明
修士論文題目
Kohei Asaoka:Molecular Mechanism of Coagulation of Soy Protein Isolates Induced by Thermolysin
Hitoshi Takeharu:Thermodynamic Study on Ionizable Groups in the Catalytic Mechanism of Human Matrix Metalloproteinase 7 (MMP-7)
Ryota Tominaga:Increase in the Solubility of Gluten by Hydrolytic with Protease and Its Molecular Mechanism