Laboratry of Enzyme Chemistry 京都大学大学院農学研究科 食品生物科学専攻 酵素化学研究室 |
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2006年度
卒業論文題目
河瀬美紀:コムギ由来α-アミラーゼ阻害剤0.19AIによるブタ膵臓α-アミラーゼの阻害に対する pHの効果と阻害機構
根本大資:組み換えトリ骨髄芽球症ウイルス逆転写酵素の発現
福井善裕:Bacillus subtilis 中性プロテイナーゼ(BsNP)の精製と酵素活性に対するNaClの効果
修士論文題目
Masayuki Kusano:Engineering of the pH-dependence of Thermolysin Activity as Examined by
Site-directed Mutagenesis at Its Active Site
Kenji Kojima:Studies on the Molecular Mechanism for the Inhibition of Rat Membran-Type
Serine Protease 1 by Hepatocyte Growth Factor Activator Inhibitor Type-1
博士論文題目
李 承在:Molecular engineering and regulation of the activity of bacterialand mammalian
α-amylases for their application to food science and biotechnology